Liverpoolin fanikulttuuri kukoistaa

Liverpool Football Club on yksi menestyneimmistä jalkapalloseuroista Englannin jalkapallossa. Koko historia mukaan lukien Liverpool on toisena heti Manchester Unitedin jälkeen.

Klubilla on legendaarisia hahmoja

Yksi kuuluisa pelaaja on keskikentän jyrä Steven Gerrard, joka on Liverpoolissa samassa asemassa aivan kuten David Beckham on Manchester Unitedissa. Siitä huolimatta Liverpoolin suorituskyky liigassa oli keskitasoa, pääasiassa Liverpool oli mukana toisen tai kolmannen sijan taistelussa.

Fanitus on rajua

Liverpoolin fanit tiedetään intohimoisesta tuestaan. Faneilla on pitkä historia huliganismissa. Liverpoolin fanit ovat olleet mukana jalkapallon mellakoissa, mukaan lukien Heysel-stadionin onnettomuus 1985, jolloin 39 fania käytännösä tapettiin. Jalkapallopelissä sattuu ja tapahtuu. Valitettavasti katsojat joutuvat joskus tahattomasti mukaan kahinoihin.

Suosio ylittää lajirajat

LeBron James, koripalloilija, tuli Liverpool klubin vähemmistöosakkaaksi, kun hän teki sopimuksen Fenway Sports Groupiin. Hän osoitti kunnioitustaan seuraa kohtaan pukeutumalla Liverpoolin paitaan yhdessä hänen lehdistötilaisuuksistaan ​​Yhdysvalloissa. Fanituotteista kiinnostuneille on tarjolla hyvä valikoima verkossa esimerkiksi Sam Doddsilla.

Suarez oli mestari, jatko on turvattu

Liverpoolin jalkapalloseuran tulevaisuus on valoisa. Klubin uuden omistajan myötä Liverpool on jälleen nousussa. Uusi omistaja on ostanut joitain maailman parhaita pelaajia, kuten Luis Suarez, joka oli aikanaan jopa Valioliigan paras jalkapalloilija. Nykyinen huippuvalmennus pitää huolen menestyksestä myös jatkossa. Kukaan jalkapalloa seuraava ei voi laskea Liverpoolia mestariehdokkaiden joukosta. Sen verran vakuuttavaa modernia jalkapalloa Liverpool pelaa.